29 aprill, 2007

ideed vol 2

Corona & Kafe Moskova & Dubrovnik - vendade Kaurismäkide asutatud restorani-kompleks: piljardisaal Corona, Moskva baar ja hämune (?) Dubrovnik, kus elav muusika ja klubiõhtud. Eerikinkatu 11. (Huvitav kas peaks enne Horvaatiat seal ära käima või oleks see liig... ja tegelikkusega pole mingit pistmist?)
Ateljee Bar - Linnalegend aastast 1931 - tule imetlema parimat vaadet Hesingile Torni hotelli tipust + Sokos Hotel Torni. Yrjönkatu 5.
DTM - Skandinaavia suurim ja kuumim gaykoht: kohvik, baar, ööklubi. Iso-Roobertinkatu 28.

Siin on siis igale maitsele midagi... tore reklaam, aga eelistan teie kommentaare asjale. sest mina kui trenditeadlik cool rokipeer, kes on ühtlasi jäähokifänn ei suuda küll otsustada, kus ma siis pidutsema peaksin :D PS! nüüd saan flaieri rahuliku südamega minema visata :D

3 kommentaari:

Liina ütles ...

elan siin helsinkis Iso Roobertikatul - dtm on siinsamas :D

Proua Pelikan ütles ...

kas on siis ka väärt koht? ;) :D

Liina ütles ...

dtm-i ei ole ma jõudnud, aga homme jalutan selle eest vähemalt läbi - iso roobertikatu on aga elamiseks rohkem kui väärt koht! see korter maksks kunagi 8 miljonit eesti krooni, hetkel siis tõenäoliselt veel kallim. aga sellegipoolest, elamiseks täiesti kõlbulik :D melu on siin meeletu, kell on pool kolm ning tänavad on rahavst täis, kella neljast läehb asi tavaliselt veel hullemaks, sest siis pannakse baarid kõik kinni. see on linn mis ei maga... vähemalt võrreldes tallinnaga.